Houten palen

Houten palen

Bij Heimensen B.V. zijn verschillende mogelijkheden om de door u gewenste houten palen aan te schaffen. Houten palen kunnen worden toegepast op veel verschillende manieren. Als fundering, maar ook voor diverse andere projecten. Aangezien wij een ruim assortiment hebben, vindt u bij ons altijd de oplossing voor uw project. Hout is een duurzaam materiaal en daardoor erg populair. Hout gaat jarenlang mee en is daardoor zeer geschikt om te gebruiken voor uiteenlopende toepassingen. Houten palen hebben daarnaast ook een natuurlijke uitstraling. Het is niet voor niets dat er tegenwoordig veel wordt gekozen voor het gebruiken van houten palen.

Ronde houten palen

Bij de aanschaf van houten palen is het altijd belangrijk om te weten welke mogelijkheden er zijn. Zo kunt u onder andere kiezen uit diverse vormen. Zo kunnen houten palen rond, maar ook vierkant worden geleverd. Voor iedere toepassing is een geschikte houten paal beschikbaar. In sommige gevallen is het een kwestie van eigen voorkeur, maar ook van de toepassing. Veel vierkante houten palen worden gebruikt voor projecten als veranda’s en overkappingen, maar ronde houten palen zijn hier uiteraard ook goed geschikt voor. Wanneer u gebruik wilt maken van hout als fundering is de kwaliteit van belang. Het is belangrijk om voor de juiste houtsoorten te kiezen, zodat u zeker weet dat het hout geschikt is als fundering.

Ontdek het assortiment

Wanneer u op zoek bent naar houten palen, zijn er verschillende soorten houten palen om uit te kiezen. Hier vindt u een overzicht van de mogelijkheden in uw zoektocht naar de juiste houten palen: – Houten heipalen: palen die in de grond worden geslagen ter bevordering van de draagkracht. – Gefreesde houten palen: rechte houten palen met een strakke en egale afwerking, – Cambio geschilde houten palen: houten palen die alleen zijn geschild tot de cambiumlaag van de stam.
  • Beschoeiingspalen: houten palen die zijn bestemd als keerwand, damwand of grondkering.
  • SPK palen: houten palen om nieuwe bomen etc. op hun plek te houden.
  • Kas- en rioolpalen: houten heipalen die worden gebruikt bij het realiseren van een riool of een kas.
  • Houten daksporen: een mooie witgeschilde houten paal die wordt aangebracht ter ondersteuning van het dakbeschot.

Beschoeiingspalen

SPK palen

Kas-/Rioolpalen

Houten daksporen

Heipalen

Gefreesde houten palen

Cambio geschilde palen

Ontdek alle lengtes en houtsoorten

Houten palen zijn verkrijgbaar in meerdere vormen, maar ook in diverse soorten. Uiteraard is het ook mogelijk om te kiezen uit verschillende afmetingen. Onze houten palen zijn beschikbaar van 1 meter tot en met 22 meter. Dit betekent dat u houten palen kunt bestellen voor vrijwel iedere toepassing. Tot slot is het mogelijk om voor diverse soorten hout te kiezen. Er zijn meerdere soorten naaldhout beschikbaar, waaronder lariks, douglas en vuren. Ook is er de mogelijkheid om uit meerdere hardhoutsoorten te kiezen. Onder andere Cloeziana, Kastanje en Robinia behoren tot de mogelijkheden.

Houten palen kopen: kies voor gemak

Bent u op zoek naar houten palen? Er zijn genoeg mogelijkheden waardoor u het gewenste resultaat behaalt. Het is in ieder geval verstandig om van tevoren te bepalen wat er precies nodig is, om te voorkomen dat de verkeerde keuze wordt gemaakt. Ook niet geheel onbelangrijk, Heimensen B.V. is in de gelegenheid om de houten palen op de gewenste plek te leveren. Hiermee kunnen we het transport geheel verzorgen.

Heeft u specifieke vragen, neem dan contact met ons op via het contactformulier.